Hyppää sisältöön

Apteekkien asiakaslehti Terveydeksi! jatkaa Suomen luetuimpana terveysaiheisena aikakauslehtenä, kertoo tänään julkaistu Kansallinen mediatutkimus (KMT 2024).

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvällä painetulla lehdellä on jo huikeat 801 900 lukijaa. Digilehti mukaan lukien lehti tavoittaa 905 400 terveydestä kiinnostunutta suomalaista. Kasvua edellisvuodesta on 1,4 prosenttia.

Kaikista aikakauslehdistä Terveydeksi! on kolmanneksi luetuin. Sen edellä ovat vain kaupparyhmittymien asiakaslehdet Yhteishyvä ja Pirkka.

– Apteekin rooli suomalaisten arjessa on kasvanut entisestään terveydenhuollon kriisissä. Apua ja neuvoja terveysvaivoihin kysytään yhä enemmän apteekin ammattilaisilta. Terveydeksi!-lehden lukijamäärän kasvu osoittaa, että kansankielinen asiakaslehti on koetaan tärkeäksi terveystiedon lähteeksi ja olennaiseksi osaksi lähiapteekin palvelua, sanoo Terveydeksi!-lehden päätoimittaja Taru Vanhala.

Selkeys ja visuaalinen ilme keräävät kiitosta

Vuodesta 1983 lähtien julkaistu Terveydeksi! käsittelee monipuolisesti terveyteen, hyvinvointiin, lääkkeisiin ja apteekkiasiointiin liittyviä aiheita.

– Lukijapalautteessa kiitellään lehden selkeää ilmaisua ja artikkeleiden helppolukuisuutta. Myös viime keväällä viilattu visuaalinen ilme on saanut kiitosta.

Terveydeksi! on Apteekkariliiton jäsenapteekkien maksuton asiakaslehti. Lehden julkaisija on Suomen Apteekkariliiton viestintäyhtiö PharmaPress Oy, joka julkaisee myös Apteekkari-lehteä. Lehden tuotannosta vastaa Otavamedia OMA.

Mitä mieltä olit artikkelista?

Agreed 2 times
Said to be thoughtful 0 times
Has raised questions 0 times
Disagreed 0 times